Insuline cursus beoordelingen

erop typ je gewoon wat je niet typt op het dek. Over het algemeen zijn er twee theorieën hoe het werkt, de eerste is dat na een infectie we hypoklemie verwachten en op dit moment produceert het lichaam zijn eigen groeihormoon, en de tweede is dat bij gebruik van insa alle geconsumeerd voedsel het is geassimileerd met 80%. Ik heb een man in een schommelstoel gedurende 2 maanden op de cursus 21 kg gekregen.

hier is zijn koers: 6 weken voor 40 weken, 6 weken voor 500 weken en 20 dagen tweemaal per dag.Na methaan gaan we 3-4 weken naar het kamp en dat is het, ik heb het zelf geprobeerd, ik kan zeggen dat het een goede zaak is dat er enkele nuances zijn Het is beter om Humulin R. Actrapid helemaal te gebruiken, ik raad het niet aan om 60 keer per keer te gebruiken. Vol afval en de massa van hem is erger dan pret. En met een dek of vet zal het in het algemeen breken Insuline verbetert het effect van steroïden.

Gewicht grafiek
Reputatie: -79
verboden
Berichten: 112
Registratie: 25/11/2011

Gewicht grafiek
Reputatie: -79
verboden
Berichten: 112
Registratie: 25/11/2011

Reputatie: 0
Berichten: 12
Registratie: 28-11-2011

Reputatie: 0
Berichten: 12
Registratie: 28-11-2011

HIER INFA CO SPORTFARMS KUNNEN LEES VOOR UW INTERESSE.

Persoonlijk word ik relatief recent geconfronteerd met het gebruik van dit geweldige anabole middel, ik heb het over insuline. Ja, ik denk dat insuline de krachtigste anabole stof is. Mijn eerste ervaring met insuline heeft me de meest significante winst in spiermassa en de groei van machtsindicatoren van de afgelopen jaren opgeleverd. Ik had niet zo'n schok verwacht! Ik betreurde het niet eerder om deze tool te gebruiken. Daarna was ik een beetje verdoofd en begon te zeggen: "Als wodka zonder bier geld is voor de wind, dan is een cursus zonder insuline slechts de helft van de cursus!". Natuurlijk overdrijf ik, alles is relatief en niets kan ondubbelzinnig worden gezegd, maar er is een persoonlijke ervaring die ik wil delen. Trouwens, ik had er nooit over nagedacht om insuline te gebruiken vanwege het gebrek aan informatie, en het gebrek aan waarheidsgetrouwe informatie leidt tot het feit dat er veel valse informatie verschijnt, in de regel maakt het angst voor een persoon. Nu hoop ik het gat te vullen.

Onmiddellijk waarschuw ik je dat het artikel niet in de stijl van "goed, laten we allemaal bij elkaar komen om op insuline te zitten, het het hele jaar door vasthoudt en bijvoorbeeld Colemans of Makshantsevs worden." Ik wil het hebben over alle aspecten van het gebruik van dit hormoon om atletische prestaties te bereiken. Laten we meteen ter zake komen. Omdat ik zelf geen academicus of zelfs een professor ben, maar dit soort informatie serieus is, besloot ik fragmenten uit de beschrijving van insuline, academicus MD, te citeren. Mashkovsky, en geef gewoon commentaar op hoe iemand ervaring had met echte experimenten met insuline.

Wat is insuline dus. "Insuline is een hormoon geproduceerd door bètacellen van de pancreas." Door chemische structuur is deze verbinding een tussenproduct tussen polypeptiden en eiwitten Insuline wordt gevormd in de alvleesklier van dieren en mensen In bètacellen van de alvleesklier wordt insuline gevormd van zijn voorganger, pro-insuline, een polypeptide van 84 aminozuurresiduen die geen hormonale activiteit hebben. Insuline is een specifiek suikerverlager, heeft het vermogen om koolhydraatmetabolisme te reguleren, verhoogt de assimilatie van glucose door weefsels en draagt ​​bij aan de omzetting in glycogeen, vergemakkelijkt ook de penetratie van glucose in weefselcellen.Naast het hypoglycemische effect heeft insuline nog een aantal andere effecten: het verhoogt de glycogeenvoorraden in de spieren, stimuleert de peptidesynthese, vermindert het eiwitverbruik, enz. " MD Mashkovskii

De laatste alinea is kort en duidelijk uitgelegd waarom insuline actief wordt gebruikt in de sport. Voor elke sporter, en nog meer voor een bodybuilder, is het vooral belangrijk om altijd een hoog niveau aan glycogeen in de lever en spieren te behouden, waar iedereen regelmatig van geniet. Het is immers geen geheim dat bij ondervoeding of onvoldoende voeding het eenvoudigweg niet mogelijk is om meer resultaten te behalen, omdat er niet genoeg energiereserves zijn voor productief werk in de hal en de groei in principe. Hoe meer iemand eet, hoe hoger de glucoseconcentratie in het bloed en daarom wordt er door de alvleesklier meer insuline aangemaakt om glucose in spierenergie te gebruiken en glycogeenvoorraden te maken (reserve-koolhydraten). Insuline verhoogt dramatisch de doorlaatbaarheid van de wanden van spier- en vetcellen voor glucose, waardoor de opname door het lichaam, de synthese van glycogeen en de accumulatie ervan in de spieren wordt verzekerd. Bovendien verbetert het de vorming van eiwitten in de cel, waardoor de doorlaatbaarheid van de celwanden voor aminozuren toeneemt! Voor een atleet betekent dit één ding: met de introductie van exogene insuline begint zijn oragnisme veel sneller en synthetiseren we meer eiwitten, waarbij we een veel groter aantal aminozuren opnemen, wat resulteert in de daadwerkelijke groei van de spiermassa zelf. Stel je nu eens voor dat alle bovenstaande processen in het lichaam van de atleet doorgaan tegen de achtergrond van het gebruik van a / a-steroïden, die op hun beurt hetzelfde doen, alleen op andere manieren, ja, een dubbel effect wordt verkregen, waarvan er één ook betere omstandigheden creëert voor de ander, gewoon perfect voor groei, het blijft alleen om de juiste lading te geven en op tijd te eten. Iemand zal denken: het gebeurt gewoon niet, waarschijnlijk is niet alles zo soepel, en zelfs dan zou alles honderd jaar geleden zijn verlopen, na zes maanden - een jaar - op insuline te hebben gezeten. Hieraan kan ik slechts één ding beantwoorden: er is geen middel in het leven dat het door de jaren heen gemorste zweet en bloed zou kunnen vervangen om een ​​significant resultaat te hebben. En hoe soepel of niet alles is, zul je snel ontdekken.

Laten we nu teruggaan naar insuline, namelijk: wat voor soort insuline is er nodig, volgens welk schema te nemen, wat moet gevreesd worden voor wat hypoglykemie is en of het mogelijk is om zichzelf te schaden. Het is raadzaam om humaan recombinant kortwerkende insuline te gebruiken, er zijn ook middellang en langwerkende insulines, ik heb ze zelf niet geprobeerd en ik adviseer u in principe niet, omdat Dit betreft al de hypoglycemische effecten van insulinetoediening. Wat is hypoglycemie. Na toediening van grote doses insuline wordt een aanzienlijke hoeveelheid glucose van het bloed naar de cellen van insuline-gevoelige weefsels overgebracht - skeletspieren, hartspieren, enz. Dit veroorzaakt een scherpe daling van de glucoseconcentratie in het bloed en dientengevolge de inadequate intrede in de cellen van het zenuwstelsel, de doorlaatbaarheid van cellen waarvan insuline niet werkt. Daarom beginnen de hersenen en het ruggenmerg een acuut gebrek aan glucose te ervaren - de belangrijkste energiebron voor zenuwcellen. Als gevolg hiervan treedt een acute verslechtering van de hersenactiviteit op - insuline of hypoglycemische shock. Daarom zou de hoofdregel in experimenten met insuline de mogelijkheid moeten zijn om op elk moment te compenseren voor het gebrek aan glucose-inname van suikerhoudende voedingsmiddelen, koolhydraten of eenvoudige intraveneuze toediening van glucose. 30-60 minuten na de introductie van kortwerkende insuline begint de gebruiker de eerste tekenen van verlaging van de bloedsuikerspiegel: er is een acuut hongergevoel, zwakte in het lichaam en overvloedig zweten. In extreme gevallen, met een overdosis (soms als gevolg van te lang in een staat van hypoglykemie) kan geheugenverlies optreden, nadat ik dit eenmaal heb ervaren, zal ik zeggen dat de dosering die tot dergelijke gevolgen leidt extreem is, en het is onmogelijk om dergelijke doseringen te gebruiken. Limietdoses kunnen voor iedereen verschillend zijn om redenen van het organisme. Het woord is extreem in dit geval betekent dat het overschatten of voortzetten van het gebruik van dergelijke doseringen al tot een ontkoppeling van het bewustzijn leidt en dan vertrouwt u uw ziel op God. Je kunt gewoon niet opslaan. Maar vind de dosering voor u nog steeds acceptabel, u moet het voor uzelf houden. Het is noodzakelijk om te beginnen met het gebruik van insuline uit kleine doseringen die in principe niet tot sterke shock kunnen leiden. Ik denk dat het voor bijna iedereen veilig zal zijn om te beginnen met de introductie van 10 STUKS, na het begin waarvan velen helemaal niets zullen voelen, behalve een lichte toename van de eetlust. De volgende dag wordt een dosering van 15 U gebruikt en neemt deze dagelijks met gemiddeld 5 IE toe tot u begrijpt hoe insuline werkt en dan weet u precies hoeveel u moet toedienen en wanneer. Gemiddeld worden volgens een enquête die ik onder mijn vertrouwde atleten heb uitgevoerd, doses van 25 tot 40 E per injectie gebruikt. Nu over wanneer het beter is om injecties te doen en welke acties moeten worden ondernomen.

Insuline kan op verschillende manieren worden toegediend, alles hangt af van uw levensritme, arbeidsomstandigheden, enz. Als u 's ochtends traint, hoeft u geen insuline op een lege maag in te nemen. Over het algemeen moet er een regel zijn: uiterlijk 3 uur voor aanvang van het trainingsproces. U kunt direct na een training een injectie toedienen, maar denk eraan: fysieke inspanning verhoogt het effect van insuline, dus het gebruik van zelfs veilige doses vóór de training kan tot onverwachte gevolgen leiden, en het gebruik direct na het trainingsproces versnellen en het effect versterken. Na de training, vóór de introductie van insuline, moet je een proteïne-koolhydraatdrankje (gainer) eten of drinken, dan precies 40 minuten na de injectie zelf, die je wilt eten, en je kunt eiwitrijk voedsel met volle kracht weer eten. Dit is waar insuline voor wordt gebruikt, namelijk de constante en volledige verwerking van voedsel door het lichaam voor de verdere constructie van spierweefsel. De duur van de werking van korte insuline is 6-7 uur, maar deze actie is alleen voelbaar voor de eerste 3. Hypoglykemie komt meestal tweemaal voor - ongeveer een uur na de injectie en 3 uur na de injectie zelf. In dit tijdsinterval raad ik je aan vooral proteïne-eiwit te consumeren, het is goed en je hoeft jezelf niet te forceren, en het doet geen pijn om aminozuren (echte) te gebruiken die in elke hoeveelheid worden geabsorbeerd. In de loop van de dag nam ik 40-60 capsules van de aminozuren Multipauer Peptamine en dronk ik een liter vloeibare tweelingwijn (verdund). Beschrijf het aantal gewone gerechten, ik zal niet. Als gevolg hiervan begon mijn spiermassa merkbaar sneller te stijgen. Binnen 6 weken kreeg ik 12 kg, waarvan 4 was verdwenen in de eerste week, het was vloeibaar, het resterende gewicht bestond uit spieren. In die tijd woog ik 116 kg., Gezien de bijna volledige afwezigheid van vet in mijn lichaam, was het een enorme doorbraak. Hier wil ik verduidelijken, insuline heeft een aantal andere eigenschappen die ik nog niet heb kunnen zeggen, namelijk: de sterkste waterretentie. Gezien mijn ervaring, ben ik er zeker van dat insuline meer water vasthoudt dan androgene steroïden. Als u besluit om insuline met steroïden te gebruiken, kan ik u adviseren geen grote hoeveelheden medicijnen te gebruiken die ook bijdragen aan het vasthouden van water. Sterke ophoping van water in het lichaam veroorzaakt een toename van de bloed- en intracraniale druk, wat zelfs kan leiden tot een hypertensieve crisis.

Verder gaan. Insuline mag niet later worden ingenomen dan 19-20 uur. omdat de actie duurt ongeveer 6 uur, gedurende welke de bloedsuikerspiegel in meer of mindere mate zal afnemen. Als een valsprong je in een slaaphouding vindt, is het niet altijd mogelijk om tijd te hebben om op tijd wakker te worden. Bepaal hoe laat u insuline gaat injecteren, rekening houdend met de impact van fysieke activiteit op de snelheid van insuline, de beschikbaarheid van een verscheidenheid aan eiwitvoedingsmiddelen, evenals de duur van het medicijn. Meestal deed ik de eerste injectie 's ochtends voor het ontbijt, nadat ik had gewacht tot de insuline werkte, nam ik een grote hoeveelheid aminozuren en stopte ik hypoglykemie met koolhydraten, na een tweede aanval van hypoglykemie deed ik hetzelfde en keerde terug naar normaal om te trainen. De tweede injectie deed ik op dezelfde dag na de training. Het is mogelijk om twee insuline-injecties per dag te maken, en dit is zelfs effectiever dan één, maar dit vereist speciale omstandigheden en velen kunnen het eenvoudigweg niet betalen. Hoe dan ook, insuline is zeer effectief.

Insuline beïnvloedt ook het vetmetabolisme, dat op zijn beurt, wanneer het overeten van complexe koolhydraten en verzadigde vetten, kan dienen als een goed platform voor de structuur van vetcellen. Ik denk niet dat je jezelf in verband hiermee moet beperken tot voedsel, je moet alleen de inname van zoet en vet beperken, en proberen te verzadigen ten koste van proteïnerijk voedsel. Volgens mijn eigen ervaring en mijn kennissen zal ik zeggen dat mensen met een vrij snel metabolisme in principe geen obesitas hebben. Als de persoon die geïnteresseerd is in het gebruik van insuline een laag metabolisme en al voldoende vaste vetafzettingen heeft, is het toch de moeite waard om het gebruik van insuline uit te stellen, omdat ongewenste groei van vetweefsel mogelijk is. Bovendien heb ik al gezegd dat waterretentie de sterkste zal zijn, en water, zoals we weten, meer wordt vastgehouden in vetcellen, dit kan leiden tot een nog grotere toename van wateraccumulatie en een visuele toename van onderhuids vet.

De methoden en timing van het gebruik van insuline kunnen variëren. Het is niet nodig om insuline te gebruiken tijdens de steroïdenkuur, velen gebruiken het terecht tijdens perioden van rust van steroïden, als een krachtige anabole en antikatabole stof, waardoor een succesvol behoud van spiervolumes wordt bereikt. Helaas raken de receptoren snel gewend aan overschatte insulinedoseringen, dus de duur van de insulinecursus mag naar mijn mening niet langer zijn dan twee maanden.

Als ik de laatste vraag over de effecten van het gebruik van insuline aanroer, kan ik zeggen dat in het echte leven niemand anders ze had. Als een persoon goed begrijpt wat hypoglycemie is en hier voorzichtig mee zal zijn, dan biedt hij zekerheid voor zichzelf. Is het mogelijk om de insulineproductie door de alvleesklier te onderdrukken, zoals in het geval van steroïden die de productie van testosteron door feedback remmen, ik weet het niet zeker, maar ik denk het niet. Ten minste dergelijke gevallen werden niet geregistreerd. Insuline wordt ook gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van schizofrenie (voor duidelijkheid, zie 'Mindgames' met Russell Crowe), worden colosaldoseringen gebruikt die een persoon in een korte tijd in een diepe coma kunnen brengen en dit gebeurt meer dan eens tijdens de behandeling, soms zelfs gedurende maanden, waarna de persoon weer normaal wordt. Dit alles suggereert dat artsen niet bang zijn voor dit soort consequenties. Bovendien merkte ik na enige tijd na gebruik van insuline soms lichtsensaties op van gopoglycemie, die niet vergelijkbaar zijn met insuline-inname van buitenaf, maar toch vertelde het me dat mijn alvleesklier nog steeds overvloedig insuline aan het produceren was.

Tot slot zou ik willen zeggen dat het gebruik van insuline gerechtvaardigd is, het is een veiligere manier om het lichaam te beïnvloeden met als doel anabolisme, dan een steroïde. Het belangrijkste is om je hoofd op je schouders te dragen, en niet iets anders... Ik wens je veel succes!

Insuline in bodybuilding en reviews over hem: hoe te nemen, cursussen, foto's, video

Insuline in bodybuilding is een beproefde tool waar veel vraag naar is bij strongmen. Ik gebruik anabole medicijnen als aanvullende supplementen in bodybuilding voor een lange tijd. De eerste golf van hun populariteit begon in de jaren zeventig en zwaargewicht atleten gebruiken ze tot op de dag van vandaag.

Insuline in bodybuilding en beoordelingen hierover

Voor de meeste mensen die geen verband houden met bodybuilding, is er geen verschil tussen anabole en doping, dus er is een stereotype in de samenleving dat al deze medicijnen schadelijk zijn en mensen met grote spieren vooringenomen zijn. Eerst en vooral is het vermeldenswaard dat de anabole - het is geen wondermiddel, die niets heeft om niet langer hoeft te doen, integendeel, het is slechts een aanvulling op goede voeding, waarbij het uitvoeren van meerdere effectieve processen voor de spieropbouw beïnvloedt.

Het is mogelijk als een natuurlijke manier om spieren op te bouwen, en je kunt - asparkam in bodybuilding en het elke dag nemen.

Waar kan ik insuline van hoge kwaliteit kopen?

Natuurlijk heeft deze markt nu veel merken gevuld die verschillende medicijnen produceren, die verschillen in chemische samenstelling, een reeks componenten en samenstellende elementen. Er zijn altijd risico's, vooral als u niet-geteste producten gebruikt.

Waar kan ik insuline van hoge kwaliteit kopen?

Daarom is het, voordat u begint met een kuur met steroïden, de moeite waard om een ​​specialist te raadplegen die een bepaald medicijn individueel kan selecteren of zelfs adviseren, en aanbevelingen zal doen bij het doseren. Redelijk en gepland gebruik van een anabole stof is een garantie voor de gezondheid van sporters. Deze gouden regel is geen uitzondering voor insuline.

Deze anabole stof transporteert, dankzij de stoffen die erin zitten, snel voedingsstoffen die nuttig zijn voor cellen. insuline ontvangst bodybuilding vervult twee basisfuncties: koolhydraten die zich in een toename van de glucosespiegel energieniveaus in het lichaam en aminozuurtransport materialen bevordert een snelle groei van spierweefsel onder opname van eiwitten.

Hoe nemen insuline bodybuilders op de juiste manier aan?

Het gebruik van insuline in bodybuilding heeft een ander aspect dat minder plezierig is voor een bodybuilder - de groei van vetweefsel, aangezien insuline betrokken is bij het transport van elke stof. Het beïnvloedt niet alleen de spiermassa, maar ook de vetmassa, die snel moet worden verwerkt door fysieke inspanning.

Hoe nemen insuline bodybuilders op de juiste manier aan?

Voordat u besluit insuline te nemen, is het daarom de moeite waard om twee verplichte factoren in overweging te nemen:

  1. Strikte naleving van dieet, dieet;
  2. Genetische predispositie van lichaamfysiologie.

Voor mensen met ectomorfen die geen vette excessen hebben, wordt insuline een goede hulp bij het "pompen" van het lichaam. Voor endomorfen, met grof bot, die gemakkelijk te genezen zijn en vatbaar voor zwaarlijvigheid, zal dit medicijn niet alleen nutteloos zijn, maar ook het tegenovergestelde effect creëren.

Insuline in bodybuilding hoe te gebruiken?

Nadat u de aard van deze stof heeft ontdekt en weet hoe deze met spieropbouw wordt geassocieerd, kunt u doorgaan naar het praktische deel en de belangrijkste richtlijnen voor het gebruik van het medicijn. Allereerst is het noodzakelijk om te focussen op het feit dat atleten insuline gebruiken van alleen korte en ultrakorte actie. Insuline wordt ongeveer 6 uur na de injectie vrijgegeven.

Insuline in bodybuilding hoe te gebruiken?

Het eerste type, van korte actie, reageert binnen een half uur met cellen en stoffen en bereikt al op het tweede uur na toepassing een piekactiviteit. Voer het geneesmiddel subcutaan in, 30 minuten vóór een maaltijd. Het tweede type, ultrakorte actie, start bijna drie keer sneller alle noodzakelijke processen van assimilatie en verwerking van koolhydraten met aminozuren. Het wordt tijdens de maaltijd of onmiddellijk na een maaltijd toegediend. Ook wordt het lichaam sneller uit het medicijn verwijderd, maximaal 4 uur na de injectie. Het beloop van insuline in bodybuilding wordt berekend voor een maand met een maximum van twee. De periode en frequentie van gebruik van preparaten die insuline bevatten, is een zeer belangrijk punt.

Wat voor drugsmisbruik kan veroorzaken

Misbruik van deze stof kan het aantal cellulaire receptoren van zijn eigen insuline verminderen, dat wordt geproduceerd door het lichaam. Dit betekent dat vanwege de frequente externe penetratie van insuline in het lichaam, de cellen niet de noodzaak zien om het extra te produceren, wat leidt tot het verlies van het vermogen van de cellen om glucose te transporteren - dit is de oorzaak van type 2 diabetes. Daarom zal zo'n korte termijn voldoende zijn om het lichaam niet te schaden bij het ontwikkelen van zijn eigen afscheiding en tegelijkertijd het voordeel te behalen door tot 10 kilogram spieren te krijgen.

Na het eerste effect te hebben gevoeld, is het erg belangrijk om niet "betrokken te raken", daarom moet de dosering strikt worden berekend. Om het lichaam niet te schaden, moeten de eerste technieken in kleine hoeveelheden zijn - maximaal twee eenheden onder de huid. In de loop van de tijd is het mogelijk om de dosering te verhogen, ook met twee eenheden. Het grenspunt is wanneer de snelheid van het prikken maximaal twintig eenheden bereikt.

Wat voor drugsmisbruik kan veroorzaken

Op internet in verschillende fora met een algemeen thema van insuline in bodybuilding-reviews zeggen 'ervaren' sterke mannen dat 50 eenheden niet de limiet zijn, maar het is de moeite waard eraan te denken dat zo'n hoeveelheid insuline een ongerechtvaardigd risico is en niet alleen gezondheid, maar ook leven.

Injecties in de loop van het systeem maken om de dag een injectie. Bij dagelijkse injecties wordt, om snelle resultaten te bereiken, het verloop van de toediening teruggebracht tot 1 maand. Prikinsuline wordt aanbevolen na training in de hal, wanneer het lichaam een ​​groot deel van de voedingsstoffen nodig heeft om energie te herstellen. Als het trainingsschema om de dag wordt ingepland, wordt insuline op rustdagen het meest efficiënt in de ochtend vóór de eerste maaltijd, een half uur vóór de maaltijd, geprikt.

  • Het is belangrijk om de hoeveelheid koolhydraten in het voedsel te controleren, voor elke 10 gram wordt een eenheid insuline berekend. Om hypoglykemie te voorkomen, moet u zorgen voor het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen, er moet altijd iets zoets naast u zijn, in welk geval deze regel uw leven zal redden.

Insuline-actie bij bodybuilders

Injecties zijn geen eenvoudige spuit en "insuline". Met een "formaat" -doseringsschaal in eenheden. Het proces is eenvoudig, de getypte stof wordt geïnjecteerd in de uitgerekte huidplooi, sterilisatie van de prikplaats met alcohol.

Insuline in combinatie met andere anabole bodybuilding kan goed met elkaar overweg. Dit zorgt voor geringe fysieke inspanning om hoge resultaten te bereiken bij het opbouwen van spieren, zijn mening over dit onderwerp drukte Rich Piana in de video uit met zijn interview.

En toch is het effect van insuline in bodybuilding niet altijd gerechtvaardigd. Bijwerkingen kunnen dodelijk zijn en de complexiteit ervan is te wijten aan het feit dat het nog steeds een medicijn is dat nodig is om diabetici te laten leven. Vergeet niet dat succes en het resultaat van uw kracht afhangt van de tijd, het aantal uren doorgebracht in de zaal en de juiste voeding. Wees geduldig en geef nooit op.

5lb.ru

Forum online winkel sportvoeding www.5lb.ru.

Insuline natuurlijk

Insuline natuurlijk

Anton_Ivanov »11 juli 2011, 19:03

Re: Insulinecursus

Grigoriev Alexander "12 juli 2011, 12:54

Veiligheid en insuline, geen compatibele dingen.
Over artsen zal er geen advies over het gebruik ervan zijn.

Re: Insulinecursus

Konstantin Yurevich »12 juli 2011, 16:50 uur

Re: Insulinecursus

Grigoriev Alexander »13 juli 2011, 15:07

Ik, als patholoog, heb postume foto's en klopje. de conclusies van 2 "kameraden" die "veilige insuline" gebruikten. Beiden stierven in het ziekenhuis, de ambulance werd levendiger.

En ik wil opmerken dat, in tegenstelling tot wat hier algemeen wordt gedacht, ze in het heden begraven zullen worden, en niet op sportswiki.ru of op het internet.

Re: Insulinecursus

Oom Bens »13 juli 2011, 23:58

Re: Insulinecursus

jim "14 juli 2011, 15:21 uur

Alexander Grigoriev schreef (a): Ik, als pathomorfoloog, heb postume foto's en een patstelling. de conclusies van 2 "kameraden" die "veilige insuline" gebruikten. Beiden stierven in het ziekenhuis, de ambulance werd levendiger.

En ik wil opmerken dat, in tegenstelling tot wat hier algemeen wordt gedacht, ze in het heden begraven zullen worden, en niet op sportswiki.ru of op het internet.

Re: Insulinecursus

Anton_Ivanov »14 juli 2011, 17:57 uur

Re: Insulinecursus

bender »15 juli 2011, 16:49 uur

Re: Insulinecursus

Anton_Ivanov »15 juli 2011, 19:54 uur

Re: Insulinecursus

bender »16 juli 2011, 10:20

Re: Insulinecursus

Anton_Ivanov »17 juli 2011, 09:57

Bender, ik heb geen ruzie gemaakt, ik heb net iedereen gevraagd die zo'n cursus heeft meegemaakt om erachter te komen hoe het werkt, hoe veilig en effectief het is, en of het moet beginnen.

Toegevoegd na 29 minuten 8 seconden:
Ik ben niet dik. Dit zijn de foto's. Dit kan natuurlijk geen pose worden genoemd. Alleen voor de presentatie.

Re: Insulinecursus

Oom Bens »18 juli 2011, 23:07 uur

Re: Insulinecursus

Grigoriev Alexander "19 jul 2011, 12:00

Beste, ik ken je naam helaas niet, zodat je niet respectvol de bijnaam opgeeft. Ik probeer vragen zo eenvoudig mogelijk te beantwoorden, zonder een speciale terminologie en vakgebied in te gaan, maar ik ben niet in een vergadering van 'wetenschappelijk advies'. U hoeft alleen maar te erkennen dat informatie kan worden geïnterpreteerd als een stimulans voor actie.

Laten we zeggen dat, na het lezen van dezelfde sportswiki.ru, het gebruik van alle medicijnen en ook insuline veilig en niet moeilijk is! Dit is een gevaarlijke waanidee.

Insulineresistentie is een afname van de gevoeligheid van weefsels voor een of meer effecten van de biologische werking van insuline. Insulineresistentie wordt echter vaker gedefinieerd als een aandoening die gepaard gaat met een afname in glucoseopname door lichaamsweefsels onder invloed van insuline, d.w.z. conditie van het lichaam, die gepaard gaat met de weerstand van cellen van verschillende organen en weefsels tegen het suikerverlagende effect van insuline.

Met insuline test een gezond persoon de sterkte van het systeem dat de glucose-uitwisseling normaal zou moeten ondersteunen. Niet alleen loopt zo'n 'gebruiker' langs het mes van zijn mes, hij riskeert geleidelijk de insulineresistentie, die systematisch insuline gebruikt weet dat na verloop van tijd de gevoeligheid voor de vorige dosering afneemt. Dus als je doorgaat tegen de achtergrond van IR, treedt er een disfunctie van de cellen op en al verder is het een "zoete" diabetesziekte. "

Ik zou helemaal geen insuline aanraken als mijn naaste familieleden leed aan of leed aan deze vreselijke ziekte.

Re: Insulinecursus

Alexander 1985 "20 jul 2011, 07:47

Re: Insulinecursus

jim "20 juli 2011, 10:28

Fyto-insuline, zelfs vol! Het gebeurde dat de kameraden je kent van welke site ze ten zeerste aanbevolen. Verhoogd, verhoogde de dosering en nul.

Toegevoegd na 27 minuten en 12 seconden:
Van alles wat in termen van anabole drugs is, ben ik persoonlijk het meest bang voor insuline, alleen om de redenen die Alexander beschrijft. Ik lees meer dan één forum en maak conclusies die atleten schrijven, ze herhalen niet onvermoeibaar dat Insuline het laatste is waar je een beroep op kunt doen, en dan is het beter om het niet te doen als ze niet in die extreme behoefte (ze bedoelen zichzelf) zijn. Mijn vriend is ook op Ince zonder chemie, de resultaten van de staaf, de massa valt niet. Maar zijn kameraad, die ik niet ken en niet zag, kreeg nog een uitlaat, een grote dikke laag. Ik persoonlijk persoonlijk nog steeds in diepe gedachten. Toen herzag hij zijn prioriteiten, na de voering vond ik het leuk om mezelf met minder gewicht te bekijken maar door te knippen. En daarvoor heb ik genoeg van het gebruikelijke arsenaal en ik ben al een hele tijd niet op de weegschaal jagen, terwijl ik met gematigden werkte.

Re: Insulinecursus

Grigoriev Alexander "20 juli 2011, 13:02

Tot 80 eenheden? Denk je echt dat dit normaal is?

Re: Insulinecursus

alexpro »20 juli 2011, 17:02 uur

Re: Insulinecursus

Oom Bens »21 juli 2011, 02:24

Mijn naam is Sergey.

Ik ben het met je eens, maar ik denk dat je niet zult ontkennen dat als je deze informatie niet verstrekt, iemand die iets heeft gedaan zichzelf kan schaden, omdat had hiervoor niet de nodige kennis.
Ze schrijven tenslotte bijvoorbeeld veiligheidsinstructies bij het werken aan een freesmachine - dat het onmogelijk is om dit te doen, zou niet zo moeten gebeuren. en een persoon die alle nuances kent die op hem wachten in het komende werk, zal zijn hand niet plaatsen waar hij het zal verliezen. Anders zou zonder deze instructie elke tweede klus op deze machine jammerlijk eindigen. Hier is hetzelfde. Een persoon moet uitgebreide informatie krijgen met alle mogelijke voor- en nadelen die te verwachten zijn.
En sportswiki.ru hier is de beste manier om de informatie weer te geven die een persoon zou moeten hebben, die precies en onherroepelijk besloten om hormonale preparaten te nemen, zijnde de "veiligheidshandleiding" bij het werken met farmacologische preparaten.

Re: Insulinecursus

Alexander 1985 "21 juli 2011, 05:23

Re: Insulinecursus

Grigoriev Alexander "21 jul 2011, 13:13

Beste Sergey, het lichaam in het geval van insulineresistentie probeert de uitwisseling van glucose te corrigeren door verhoogde insulinesecretie - hyperinsulinemie. Uiteraard leidt hyperinsulinimie onder IR-omstandigheden niet tot een adequate verdeling van glucose in perifere weefsels, er blijft een verhoogde vorming van glucose door de lever en een overmatig gehalte aan lipoproteïnen met zeer lage dichtheid in bloedserum. De aanwezigheid van insulineresistentie leidt vroeg of laat tot glucosetoxiciteit, meer eenvoudigweg hyperglycemie, gepaard gaande met oxidatieve stress en een toename van het niveau van vrije radicalen, die eerst leiden tot een gebrek aan functie, en vervolgens tot apoptose (dood van b-cellen - diabetes T2). Hier heb je volkomen correct begrepen.

In de klinische praktijk gebruikte methoden: dieettherapie, medicamenteuze therapie (insulinesensitizers, thiazolidinedionen)

Toegevoegd na 12 minuten 11 seconden:

Helaas denk je van niet.
Heeft u het gebruik van doseringen persoonlijk met THREE-SIGNIFICANT waarden behandeld of gezien !? Of neemt u van internet.
Als er echte gegevens zijn, citeer statistieken - meer informatie die dit feit laat zien.

Deel het met ons als het echt aandacht verdient, ik beloof dat het op onze klinieksite zal verschijnen - http://www.endocrincentr.ru/

Re: Insulinecursus

Konstantin Yurevich »23 juli 2011, 01:00 AM

De aanvangsdosis was 20-40 eenheden en bereikte 450, waarbij de toedieningsroute intramusculair was (veel snellere absorptie), terwijl het sterftecijfer op die momenten op een relatief laag niveau bleef (ongeveer 1% gedurende de gehele loop). Ondanks de hoge doses en de duur van de kuur, wordt de ontwikkeling van diabetes niet gemeld. Voor zover ik weet, heeft insulineresistentie ook een iets andere pathogenese dan progressieve, onomkeerbare tolerantie, als reactie op een verhoging van de insulineconcentratie in het plasma.
Persoonlijk ken ik geen enkele fatale zaak van een overdosis insuline, hoewel ik bekend ben met verschillende suïcidale situaties die ondanks inspanningen niet succesvol waren.

Gensulin is anders: P, H en M. Bodybuilding maakt meestal gebruik van kortwerkende (P).

Re: Insulinecursus

Grigoriev Alexander "25 juli 2011, 10:51

De aanvangsdosis was 20-40 eenheden en bereikte 450, waarbij de toedieningsroute intramusculair was (veel snellere absorptie), terwijl het sterftecijfer op die momenten op een relatief laag niveau bleef (ongeveer 1% gedurende de gehele loop). Ondanks de hoge doses en de duur van de kuur, wordt de ontwikkeling van diabetes niet gemeld. Voor zover ik weet, heeft insulineresistentie ook een iets andere pathogenese dan progressieve, onomkeerbare tolerantie, als reactie op een verhoging van de insulineconcentratie in het plasma.
Persoonlijk ken ik geen enkele fatale zaak van een overdosis insuline, hoewel ik bekend ben met verschillende suïcidale situaties die ondanks inspanningen niet succesvol waren.

De meeste diabetologen, de belangrijkste component van de pathogenese van SDT2, is insulineresistentie, die bijdraagt ​​aan de verhoogde glucose-vorming door de lever en een afname van het insuline-gemedieerde glucosegebruik door perifere weefsels. Er is vastgesteld dat insulineresistentie in SDT2 primair is en van primair en primair belang is bij het initiëren van de mechanismen die leiden tot de ontwikkeling van diabetes en de vasculaire complicaties ervan. Desondanks wordt de normale toestand van koolhydraatmetabolisme in het lichaam gedurende een lange tijd (jaren en decennia) verschaft door verhoogde insulinesecretie van b-cellen van de eilandjes van de pancreas. De duur van een dergelijke compenserende functie van het eilandjesapparaat van de pancreas hangt af van de aanwezigheid van bepaalde genetische en talrijke omgevingsfactoren. Verminderd vermogen van b-cellen tot adequate insulinesecretie gaat gepaard met de ontwikkeling van gestoorde glucosetolerantie en vervolgens diabetes mellitus. Acad RAMS Dedov.

Re: Insulinecursus

Konstantin Yurevich »Aug 03 2011, 15:42

Re: Insulinecursus

The Dreamer »05 november 2012, 21:43 uur

Vertel me alsjeblieft! Is het mogelijk om Diabetes te krijgen of op de een of andere manier Pancreatic EASY-insulinecursussen te traumatiseren?

Ik wil in één jaar 2 kuren insuline + 2-peptiden doorlopen
Prik gaat direct na de training pas 15
3 workouts per week en van die 3 injecties per week, 15 maaltijden + een kuur met nicotinezuur en vitamine B5 in 5 gram (volgens de Bulan-methode - om de anabole kracht van insuline te verhogen)
De cursus is 9 weken, hoewel verdeeld in 3 subcruses, ik ga niet prikken gedurende 9 weken en 3 prik 3 om te rusten en het is 18 weken dus het is verbroken vanwege peptiden en testosterog booster (nou, het heeft geen zin om de redenen te vertellen)
BEDANKT!

Re: Insulinecursus

alexpro »06 november 2012, 08:08

Ik ben geen dokter, maar ik begrijp ook dat het mogelijk is. Vooral als je hier niet voor gek bent en je zo'n vraag en internet stelt
plaats op een kerkhof vergeet niet te boeken.

Insuline bodybuilding

Insuline is een transporthormoon dat wordt geproduceerd in de cellen van de endocriene pancreas. De taak van dit peptide is om het suikergehalte in het bloed te verlagen, dat wil zeggen om de glucoseconcentratie aanzienlijk te verminderen.

Insuline wordt veel gebruikt in bodybuilding en dit is niet toevallig. Dit peptide geeft een krachtig anabolisch effect. Bovendien is insuline een anti-katabool medicijn, omdat het de glycolyse van het enzym activeert en de vorming van glycogeen in het lichaam van hun glucose stimuleert, wat de eiwit- en vetsynthese verbetert. Het is ook belangrijk dat insuline de mogelijkheid heeft om de activiteit van enzymen die vetten en glycogenen afbreken te onderdrukken. De bovenstaande eigenschappen van dit peptide maken duidelijk waarom het een antikatabool geneesmiddel is.

Je moet weten dat het transporthormoon (insuline) een zeer sterk en ernstig hormoon is, dus het is ten strengste verboden om het te gebruiken voor beginnende atleten. De belangrijkste reden hiervoor is ernstige schade aan het lichaam, die insuline kan veroorzaken door verkeerd gebruik en doseringen. Sterfgevallen zijn ook gemeld.

Het belangrijkste voordeel en voordeel van insuline ten opzichte van andere peptiden is dat het een transporthormoon is. De rol van insuline is het transporteren van voedingsstoffen naar de cellen van het lichaam, namelijk koolhydraten, eiwitten, aminozuren en vetten.

De koolhydraten getransporteerd door insuline geven ons een toename van energie, eiwitten en aminozuren - spiergroei, vetten - respectievelijk verzadiging van het lichaam met essentiële vetten. Insuline helpt zowel bij het verkrijgen van spiermassa als bij het krijgen van vet. Om zo min mogelijk vet in het lichaam te verzamelen, moet je twee regels volgen:

  1. Vermogen modus. Voeg meer eiwitrijk voedsel toe aan uw dieet en minder koolhydraten. Snelle koolhydraten zijn over het algemeen uitgesloten.
  2. Ken je lichaam. Als u snel een stel vetweefsel hebt, kan insuline alleen schade aanrichten. Insuline werkt het beste bij ectomorfen en mesomorfen.

Insuline heeft het vermogen om alle voedingsstoffen te transporteren en op verschillende accenten te werken. Het hormoon kan meer werken aan het opbouwen van spiermassa, en misschien ook tegen de set vetweefsel. In ieder geval, om droge spiermassa te krijgen met het gebruik van insuline zonder vet te krijgen - het zal bijna onmogelijk zijn.

Als u van nature dun en met dunne botten bent, zal het transporthormoon voordeliger zijn dan de tijd, uiteraard als u de regels voor de ontvangst ervan volgt. Ectomorfen hebben de insulineresistentie verminderd. Als u endomorf bent en snel vet verliest, hebt u een verhoogde insulineresistentie en zal deze voornamelijk vet transporteren. Daarom wordt het gebruik van endomorfen met transporthormoon niet aanbevolen.

Het transporthormoon heeft veel effecten, waarvan er drie het belangrijkst zijn:

  1. Anabool effect.
  2. Het effect van metabolisme.
  3. Anti-katabool effect.

Anabool effect.

Zoals bekend, helpt insuline om zoveel mogelijk aminozuren in spiercellen te absorberen. Valine en leucine worden het best geabsorbeerd, het zijn onafhankelijke aminozuren. Hetzelfde hormoon vernieuwt DNA, transport van magnesium, kaliumfosfaat en eiwitbiosynthese. Met behulp van insuline wordt de synthese van vetzuren, die worden geabsorbeerd in het vetweefsel en de lever, verbeterd. Door het gebrek aan insuline in het bloed wordt vet gemobiliseerd.

Anti-katabool effect.

Het transporthormoon remt de gesplitste eiwitmoleculen, die zijn samengesteld uit aminozuren, en vermindert ook het proces van het splitsen van vetten en vermindert hun stroomsnelheid in het bloed.

Metabolisch effect.

Insuline verbetert de absorptie van glucose door spiercellen en activeert ook enkele glycolyse-enzymen. Insuline heeft de eigenschap om glycogeen en andere stoffen in de spieren intensief te synthetiseren, evenals de gluconeogenese, dat wil zeggen de vorming van glucose in de lever, aanzienlijk te verminderen.

Insulinegebruik bij bodybuilding

Bodybuilding maakt alleen gebruik van kortwerkende of ultrakorte insuline.

Kortwerkende insuline werkt als volgt: na subcutane injectie (injectie), duurt het een half uur om te werken. Het is noodzakelijk om een ​​half uur voordat u gaat eten een insuline te injecteren. Het maximale effect van insuline bereikt na 120 minuten na de introductie en stopt het transportwerk in het lichaam na 6 uur volledig.

De beste geteste medicijnen zijn - Actrapid NM en Humulin Regular.

Ultrakort werkende insuline werkt op dit principe: na het in het bloed te hebben geïnjecteerd, begint het zijn werk na 10 minuten te doen, en het maximale rendement wordt na 120 minuten bereikt. Ultrasnelle insuline stopt zijn werk na 3-4 uur. Nadat insuline is geïntroduceerd, is het noodzakelijk om voedsel onmiddellijk of na inname te nemen om een ​​transporthormoon te introduceren.

Er zijn twee beste bereidingen van ultrakorte insuline, het is Penfill of FlexPen.

De kosten van een cursus van zestig dagen insuline bedragen ongeveer 2-3 duizend Russische roebels. Daarom kunnen atleten met een laag inkomen omgaan met insuline.

Laten we het hebben over de voor- en nadelen van het transporthormoon.

voordelen:

  1. De cursus bestaat uit 60 dagen, wat een korte tijd betekent.
  2. De kwaliteit van het medicijn ligt op een hoog niveau De kans op het kopen van een nep is 1%, in vergelijking met anabole steroïden.
  3. Insuline is beschikbaar. Het kan bij elke apotheek worden gekocht zonder doktersrecept.
  4. Het hormoon heeft een hoge anabolische snelheid.
  5. De kans op bijwerkingen is klein, op voorwaarde dat de cursus correct is samengesteld.
  6. Aan het einde van de cursus is het niet nodig om een ​​post-curcetherapie uit te voeren, omdat insuline geen gevolgen heeft.
  7. Terugdraaien na de cursus is relatief klein.
  8. Kan niet solo worden gebruikt, maar met andere peptiden en anabole steroïden.
  9. Er is geen androgeen effect op het menselijk lichaam.
  10. Insuline is niet schadelijk voor de lever en de nieren en heeft ook geen toxische effecten op hen. Levert na de cursus geen potentieproblemen op.

nadelen:

  1. Laag glucosegehalte in het lichaam (minder dan 3,3 mmol / l).
  2. Verhoog vetweefsel tijdens de cursus.
  3. Complex regime van het medicijn.

Zoals u kunt zien, heeft insuline drie keer zoveel voordelen als nadelen. Dit betekent dat insuline een van de beste farmacologische geneesmiddelen is.

Een neveneffect van insuline.

Het eerste en significante bijeffect is hypoglycemie, dat wil zeggen, lage bloedglucose. Hypoglykemie wordt als volgt gekenmerkt: ledematen beginnen te trillen, verliezen het bewustzijn en begrijpen wat er rondom gebeurt, evenals overvloedig zweten. Lage glucosewaarden gaan ook gepaard met een verlies van coördinatie en oriëntatie, een sterk hongergevoel. Hartkloppingen beginnen te stijgen. Al het bovenstaande zijn symptomen van hypoglykemie.

Het is erg belangrijk om het volgende te weten: als u de duidelijke symptomen van een tekort aan glucose herkent, is het dringend noodzakelijk om het lichaam met snoep aan te vullen om het bloedglucosegehalte weer normaal te maken.

De volgende bijwerking, maar onbeduidend - jeuk en irritatie op de injectieplaats.

Allergieën zijn zeldzaam, maar niet significant.

Als u lang genoeg insuline gebruikt, hebt u de endogene afscheiding van insuline aanzienlijk verminderd. Het is ook mogelijk vanwege een overdosis insuline.

Nu weten we wat insuline is en wat het beste voor ons is. De volgende taak is om de insulinecursus correct gedurende 30-60 dagen te schrijven. Het is heel belangrijk om niet langer dan twee maanden te gaan, waardoor het lichaam zijn eigen secretie kan ontwikkelen. Als u de instructies correct opvolgt, kunt u van één insulineroute tot 10 kilogram droge spiermassa winnen.

Het is heel belangrijk om onmiddellijk met kleine doses tot twee eenheden subcutaan te beginnen en de dosis geleidelijk op te voeren tot 20 eenheden. Dit is nodig om in eerste instantie te controleren hoe het lichaam insuline neemt. Het wordt sterk aanbevolen om niet meer dan 20 eenheden per dag te mengen.

Voordat u een transporthormoon gaat gebruiken, moet u letten op 2 factoren:

  1. Begin met een kleine dosis en verhoog het geleidelijk tot u 20 eenheden bereikt. Het is verboden om abrupt te bewegen van 2x naar 6 eenheden, of van 10 naar 20! Een scherpe overgang kan slechte gevolgen hebben voor uw lichaam.
  2. Ga niet verder dan twintig eenheden. Wie zou bijna 50 eenheden niet aanbevelen om te nemen - luister niet naar hen, omdat elk lichaam de insuline op een andere manier inneemt (voor iemand kan zelfs 20 eenheden veel lijken).

De frequentie van het nemen van insuline kan verschillen (elke dag of elke andere dag, eenmaal per dag of langer). Als je elke dag en zelfs meerdere keren gaat, moet de totale duur van de cursus worden verkort. Als je de dag doormaakt, is 60 dagen hiervoor voldoende.

Het wordt sterk aanbevolen om insuline pas na krachttraining te injecteren en vervolgens voedsel te eten dat rijk is aan eiwitten en lange koolhydraten. Je moet meteen na het sporten prikken, omdat het transporthormoon, zoals eerder vermeld, een anti-katabool effect heeft. Het onderdrukt het proces van katabolisme, dat wordt veroorzaakt door sterke fysieke inspanning.

Het is de moeite waard op te letten dat het gebruik van insuline na een goede workout enkele andere voordelen heeft: wanneer u het lichaam tot bijna hypoglykemie brengt, wat wordt veroorzaakt door de introductie van insuline, beïnvloedt dit de natuurlijke afname van de bloedglucose. Na een training wordt groeihormoon sterk afgegeven. Insuline wordt niet aanbevolen om op andere momenten van de dag te werken. Als je 3 keer per week traint, en de rest 4 dagen waarop je ontspant, kun je 's ochtends voor het ontbijt een injectie doen op niet-trainingsdagen. In dit geval wordt sterk aanbevolen om kortwerkende insuline (Aktapid) te gebruiken en een half uur na de injectie volledig te eten. Op trainingsdagen alleen direct na de training.

De conclusie doet zich voor: als je het transporthormoon elke dag prikt, dan mag onze loop niet langer duren dan 30 dagen. Als we een spaarzaam of economisch regime hebben, dan gaan we 60 dagen. Op de dag van de training erna, gebruiken we ultrakort werkende insuline (Novorapid) en op rustdagen - vóór het ontbijt, kortwerkende insuline (Actrapid).

Als een "kort" hormoon wordt gebruikt, geven we een injectie een half uur vóór de hoofdmaaltijd.

Als we "ultrakort" gebruiken, geven we direct na de hoofdmaaltijd een injectie.

Wat zou de injectie doen zonder jeuk en allergieën, en de huid verhardt niet op de injectieplaats, dan moet je ze in verschillende delen van het lichaam maken.

Om de vereiste hoeveelheid van de vereiste insuline te berekenen, moet per insuline-eenheid rekening worden gehouden met 10 gram koolhydraten.

De belangrijkste fouten bij de opname van transporthormoon.

Fout één - grote doses en verkeerde applicatietijd. Begin met kleine doses en zie hoe uw lichaam reageert.

Fout twee - verkeerd geleverde injectie. Het is noodzakelijk om subcutaan te prikken.

De derde fout: het gebruik van insuline vóór het sporten en voor het naar bed gaan, wat ten strengste verboden is.

Fout vier - een kleine maaltijd na het gebruik van insuline. Je moet zoveel mogelijk koolhydraten en eiwitten eten, omdat het transporthormoon snel de noodzakelijke enzymen in de spieren verspreidt. Als je het lichaam niet verzadigd met koolhydraten, dan is het risico op hypoglykemie.

Vijfde fout - het gebruik van insuline in de droogfase. Feit is dat er niet genoeg koolhydraten in je dieet zitten, of helemaal geen koolhydraten. Nogmaals, dit leidt tot een scherpe daling van de bloedglucose, en het zal moeten worden aangevuld met iets zoets. En zoet, zoals we weten, is een bron van snelle koolhydraten die niet nodig zijn in de droogfase van het lichaam.

De lijst en het aantal gebruikte producten na de injectie.

De benodigde hoeveelheid voedingsstoffen die moet worden gegeten, is rechtstreeks afhankelijk van de dosering van het transporthormoon. Het gemiddelde suikergehalte in menselijk bloed, op voorwaarde dat hij gezond is - 3-5 mmol / l. Eén eenheid insuline verlaagt suiker met 2,2 mmol / l. Dit betekent dat als u zelfs enkele eenheden insuline tegelijk injecteert, u gemakkelijk hypoglykemie kunt krijgen. Als de tijd de toevoer van glucose in het bloed niet aanvult, kunt u dodelijk worden. Het is erg belangrijk om zoveel mogelijk koolhydraten na de injectie te eten.

Berekeningen.

Insuline is een hormoon dat behoort tot de endocrinologische afdeling. Er is het concept van "broodeenheid", afgekort XE. Eén broodeenheid bevat 15 gram koolhydraten. Alleen die 1 broodeenheid verhoogt het suikerniveau met 2,8 mmol / l. Als je door onvoorzichtigheid, of om een ​​andere reden, 10 eenheden hebt ingespoten, dan moet je 5-7 XE gebruiken, wat in termen van koolhydraten - 60-75 is. Overweeg het feit dat koolhydraten in zuivere vorm worden beschouwd.

Hoe insuline te prikken.

Voordat je insuline gaat prikken, moet je wat zoet product inslaan (suiker, honing, chocolade, enz.). Dit zorgt voor uw veiligheid in geval van hypoglykemie.

Om het hormoon te prikken, hebt u een speciale spuit nodig, dit wordt een insulinespuit genoemd.

Zo'n spuit is veel dunner dan een normale, en er is een kleine schaal met delen van kubussen erop. Een volledige insulinespuit kan één kubus bevatten, dat wil zeggen 1 ml. Op de spuit verdeeld in 40 delen. Het is belangrijk om een ​​gewone spuit niet te verwarren met een insulinespuit, anders zal er een dodelijke afloop zijn van het overdoseren van dit medicijn. De injectie moet in een hoek van 45 graden worden gedaan.

Neem voor gebruik de benodigde hoeveelheid insuline, neem deze in met uw linkerhand en vouw de huid op, bij voorkeur op de buik, en breng vervolgens onder een helling van 45 graden de naald en dan insuline aan. Houd een paar seconden vast en haal de naald uit de huid. Injecteer niet altijd op dezelfde plaats.

Wees niet bang dat een infectie op de plaats van de injectie terechtkomt. De naald van een insulinespuit is erg klein, dus de infectie bedreigt niet. Als u met een gewone spuit moest prikken, moet u uw handen grondig wassen en de plaats waar de injectie met alcohol moet worden gedaan, pluizen.

Om het maximale effect van de insulinecursus te krijgen, moeten we rekening houden met drie hoofdregels:

  1. Op dieet zijn voor gewichtstoename.
  2. Oefening productief.
  3. Rust lekker uit.

Kan ik insuline combineren met anabole steroïden?

Het is mogelijk om insuline te combineren met andere farmacologische geneesmiddelen, omdat dit gerechtvaardigd is. De combinatie in 99% van de gevallen geeft een krachtiger effect dan insuline-solo. Het is mogelijk om insuline te gebruiken met een ander medicijn vanaf het begin tot het einde van de cursus transporthormoon. Het is het beste om de cursus na insuline gedurende 14-21 dagen voort te zetten, zodat de rollback zo klein mogelijk was.

Het is belangrijk om te weten dat elk farmacologisch geneesmiddel, inclusief insuline, alleen kan worden ingenomen door professionele atleten die in bodybuilding leven en deze verdienen. Als het je doel is alleen maar om de vorm te behouden, vergeet dan de "chemie", want het is op geen enkele manier gerechtvaardigd.

Als een persoon diabetes heeft, dan heeft hij natuurlijk een dosis insuline nodig.

Stel uw gezondheid niet in gevaar om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken. Als je vastberaden hebt besloten om professioneel bezig te zijn met bodybuilding en om een ​​proactieve atleet te zijn, bereik dan eerst je natuurlijke limiet, wanneer je de magere spiermassa niet langer op een natuurlijke manier ontvangt. Over het algemeen is het noodzakelijk om het natuurlijke "plafond" te bereiken en dan te beginnen met "chemiseren".

Vergeet niet dat voor het gebruik van een farmacologische medicatie volledig moet worden onderzocht. Het is niet nodig om tests uit te voeren als u solo-insuline gebruikt. Als u insuline met iets anders gebruikt, moet u de nodige tests vóór de cursus, tijdens en na. Vergeet de post-gangetherapie niet.

Dientengevolge, moet u een paar regels voor het gebruik van insuline onthouden, zodat het niet schadelijk zou zijn:

  1. Ken uw lichaam, zorg ervoor dat het in orde is en klaar om insuline te gebruiken.
  2. Correct en verantwoordelijk benaderen van de cursus.
  3. Observeer duidelijk het dieet en de training, die de maximale massa zouden krijgen voor de periode van de cursus.

Als je duidelijk bepaald bent dat je wilt gaan, is het aan te raden om insuline solo te starten om de reactie van je lichaam te bestuderen, omdat bij het gebruik van andere medicijnen het moeilijk zal zijn om erachter te komen of er complicaties in het lichaam zijn. Het is het beste om helemaal geen farmacologische preparaten te gebruiken, omdat het niet bekend is hoe ze je lichaam zullen beïnvloeden.

Insuline - de eerste keer

Ik observeer constant drugsgebruik: sos:

Toegevoegd na 3 minuten

Ik zou graag willen denken dat je de maat in deze voorbereidingen kent - ik kwam erachter dat MV Diabeton, mijn oude vriend, al de 8e maand al heeft genomen - zodra hij erachter kwam - mijn vraag is Sanya, ben je in gedachten?
antwoordde hij kort - ik prik deeg voor het derde jaar: eek:

1) het is niet nodig als je het niet langer volledig kunt stoppen - je scheurt gewoon je maag in een poging meer te eten dan het kan nemen en verteren;

2) Eet voedsel 15 minuten na de injectie - de tweede piek kan veel strijken en voor cupping is het genoeg eiwit en een minimum aan koolhydraten

3) Na een training is het niet nodig om insuline te nemen in principe - het is waarschijnlijk dat het op het pad van herstel en toename van glycogeen in de lever zal gaan (dit is belangrijker voor het lichaam) en niet spieren, wat niet precies is wat je nodig hebt in BB - drink gewoon proteïne-koolhydraatcocktail voordat zijn toediening van BCAA en glutamine - na een workout is de insulineafgifte voldoende om de genomen producten en het dringende herstel te verwerken

In principe kan een kleine dosis (4-8 me) insuline worden geïnjecteerd vóór ELKE maaltijd - dit is de zogenaamde bolustherapie.

4) "Brug" op insuline is populair bij diegenen die niet geneigd zijn om dik te worden maar die gevoelig zijn voor spierverlies, voor anderen hebben andere geneesmiddelen de voorkeur.

Ik ben nu ook in "gemeenschap". Het laatste jaar slaagde het er op de een of andere manier niet in om tussen de methodes van de AU door te dringen zonder zelfs maar iets heel veel te nemen. Vitamine B6 wordt bijna elke dag geprikt bij 50 mg. Tribulus Maximus 1-2 tabletten per dag, glutaminezuur ongeveer 1 g per dag en dat is alles. Hier hoop ik met insuline nog steeds iets te kunnen typen. In welk opzicht helpt insuline u sneller te herstellen?

Ik ben niet geneigd tot een set vet, maar ik probeer minder vet te eten na de injectie. Toch neemt de eetlust toe, hoewel de maag al vol is na de maaltijd, daarom kan er niets in worden gegooid)

Druk uw feedback op Insa uit.
Ik stelde mezelf meestal bijna een jaar op. Ik gebruik alleen ultrakort "humalog" en "novorapid"
Wat ik zal zeggen: ik begon het tussen de cursussen in te nemen, om eerlijk te zijn, ik was een beetje teleurgesteld, omdat ik zin had om zonder insa in te stromen. Het enige is dat herstel sneller gaat, maar het reageert niet op de massa.
Vervolgens probeerde ik de cursus te onderbreken, rechtstreeks vanuit de ACC. Maar iets leek me ook niet...
Daarna probeerde ik de ins op de cursus, maar veranderde de dagen van de injectie, deed ze uitsluitend op de niet-trainingsdagen, namelijk wanneer ik rustte. En niet voor de maaltijd, maar daarna. Ik kreeg 3 injecties per week, ruwweg in 1 dag, 3 injecties in 1 dag. 15 items - 's ochtends 8 eenheden. - lunch, 4 eenheden. - 's Avonds is dit de zogenaamde optie "inhalen", zodat de isolator er de hele dag zal zijn. Van zo'n massa heb ik gewoon overgegeven!
Natuurlijk moet je vetten maximaal verwijderen, maar het effect is veel beter dan het op trainingsdagen zetten, ik zie geen reden om ins in tren te doen. dagen.
Ik wil niemand mijn mening opdringen, maar ik denk dat als je een insta installeert op drie dagen, dan zullen bijna de gehele ins het lichaam herstellen na de belasting en niet op gewichtstoename, we groeien het meestal wanneer we rusten.. dat is wanneer we het nodig hebben... Het principe van logica.
Een voedingsdeskundige schreef over deze methode om insa te nemen, dat weet ik nu niet meer, maar 's avonds kijk ik in mijn bibliotheek en schrijf ik je.
Hoewel ik denk dat het gevoel van insemineren zich ook in de periode tussen de cursussen bevindt, maar net zoals ik schreef, is het niet een kwestie van dagen en volgens de 'inhaal'-methode.

* schema met alleen ultrakorte insuline!

Diureticum: een lijst met medicijnen, hoe medicijnen worden geselecteerd

Visolie: gezondheidsvoordelen en schade. Hoe het correct te nemen?